Eksempel på tjenester vi kan hjelpe deg med i denne situasjonen

 

Krisehåndtering

Trenger du bistand til økonomistyring, analyser, kommunikasjonsstrategi eller generell lederstøtte? Vi har flere eksperter som kan hjelpe deg i denne krevende situasjonen. Det handler nå om å ta vare på virksomheten, dine ansatte og dine kunder.

Forretningsutvikling

Kriser kan også by på muligheter. Kanskje kan du benytte situasjonen til å tenke nytt? Kan produksjonen eksempelvis vris til noe som er veldig etterspurt nå, for eksempel beskyttelsesutstyr? Vi har ekspertise innen innovasjon og forretningsutvikling.

Omstillinger

Karabin har solid erfaring når det gjelder omstillingsprosesser, særlig rundt bemanning. Vi kan hjelpe deg å gjennomføre omstillingsprosesser som er gode og ryddige både for arbeidsgiver og arbeidstaker.

Forbedring av prosesser

Når driften til selskaper nå går ned tar mange seg tid til å forbedre sine prosesser og rutiner slik at de kan jobbe smartere og mer effektivt. Dette vil være en stor fordel når driften på sikt tar seg opp igjen. Prosessforbedring er noe av kjernevirksomheten til Karabin, så her vil vi raskt kunne hjelpe deg å få resultater.

Har du spørsmål eller kommentarer? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat (se skjema lengre ned).  

Siste nytt fra Karabin

Kontakt oss