Hvorfor velge en karriere hos oss?

Her kan du utgjøre en forskjell

Som del av teamet i Karabin, vil du være med på å skape målbare, dokumenterte gevinster for våre kunder. Vi gir deg muligheten til å omsette kunnskap og ferdigheter i en større sammenheng.

Du utvikler deg

Som del av Karabin får du arbeide med spesialister innen ulike fagfelt, som alle brenner for å skape resultater. Vi belønner god innsats og skikkelig arbeid.

Et levende arbeidsmiljø

Gjennom Karabin får du mulighet til å bygge gode, profesjonelle og sosiale relasjoner.  Vi har et godt sosialt miljø og en unik bedriftskultur som vi ønsker at du skal være en del av.

Vi styrker stallen i alle byer!

Karabin opplever stadig økt etterspørsel etter omstillingskompetanse, og våre kontorer i Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen trenger nå flere ansatte. Vi søker nå erfarne konsulenter som kan vise til gode resultater fra forbedringsarbeid.

Klikk her for annonse

Jakter gode konsulenter

Vi er alltid på jakt etter gode konsulenter. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Dan Wange på telefon 96 62 62 63 for mer informasjon, eller send kortfattet søknad og CV til karriere@karabin.no. Merk søknaden om du ønsker å jobbe i Stavanger, Trondheim, Oslo eller Bergen. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

 karriere@karabin.no