Daniel Dilling ny Partner i Karabin Oslo

Daniel Stefano Dilling går inn som partner og senior rådgiver i Karabin. Han styrker Karabin ytterligere innen gevinstrealisering, digitalisering og ledelsesrådgivning.

Dilling har de seneste 11 årene arbeidet innenfor Management Consulting i Accenture, hvor han blant annet ledet faggruppen Operational Excellence på tvers av Consulting i Accenture Norge. Han har også vært i ledelsen innenfor industrigruppen Telekom, media og teknologi. 

Sterk teknologikompetanse

Daniel Dilling er sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Som konsulent har han arbeidet med forbedringer innen en rekke bransjer. Den siste tiden har mye av arbeidet vært i telekombransjen for Norges største telekomselskap med temaer som 5G. I Karabin tar Daniel også et ansvar for bransjen Teknologi, telekom og media.

- Vi er svært fornøyde med at Daniel Dilling valgte Karabin! Han er en faglig tungvekter innenfor Consulting i Norge, og han har svært mye å tilby bedrifter og organisasjoner som ønsker å bedre driften og hente ut gevinster, sier Jan Petter Abelsen, partner i Karabin.

Satser i Oslo

Karabin vokser og har et sterkt miljø med stor andel erfarne konsulenter. 

- Fokuset Karabin har på gevinstrealisering var noe som trigget meg. Jeg har ikke sett noen andre som jobber så godt med det som Karabin gjør, som setter så tydelige mål og får signert gevinstbrev av kundene, sier Daniel Dilling.

Han går inn som partner og får en viktig rolle på veien videre for å vokse Karabin.

- Jeg gleder meg til å være med på å bygge opp Oslokontoret ytterligere. Timingen er bra, Karabin satser i Oslo og det er stor etterspørsel etter selskapets tjenester. 

Etter et par måneder i ny jobb er førsteinntrykket godt.

- Karabin har solid erfaring innen Management Consulting på tvers av industri og er store nok til å virkelig kunne gjøre en forskjell og realisere gevinster for våre kunder. De tar sin egen medisin, som viser seg blant annet gjennom gode interne rutiner, tydelige mål og KPI-er samt intern forbedring, samtidig som man er fleksibel og rask på beslutninger. Så langt lover det veldig bra!
 

Spør oss

Spør oss

Daniel Dilling

Partner