Personvernerklæring for karabin.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Karabin AS (organisasjonsnummer 987 309 695) samler inn og bruker personopplysninger.
Personvernerklæringen er oppdatert 30.10.2019.

 

Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på karabin.no.

Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:

Karabin AS
Lars Hilles gate 30
5008 Bergen

Tlf: (+47) 55 55 82 13
Org.nr: 987 309 695 MVA

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt.

Informasjonskapslene blir ikke knyttet til deg som enkeltperson. En ip-adresse er definert som personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Karabin AS benytter Google Analytics sin funksjon for å anonymisere ip.adressen før informasjonen blir lagret. Derfor kan ikke den lagrede ip-adressen bli brukt for å identifisere en enkelt bruker.

karabin.no lagrer følgende informasjonskapsler i nettleseren din:

Navn Leverandør Formål Utløpstid
_ga www.karabin.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. To år
_gid www.karabin.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. 24 timer
PHPSESSID www.karabin.no Inneholder en unik nøkkel som webserver bruker for å kunne lagre forskjellige “states” mot brukeren, samt å kunne knytte interne lagrede data mot brukeren ved innlogging, skjemaer etc. Ett år
_hjIncludedInSample www.karabin.no Leveres av programvaren Hotjar som brukes til varmekart for besøkssporing. Cookien definerer om besøkende skal inkluderes i statistikken Ett år

Listen over informasjonskapsler oppdateres årlig og ble sist oppdatert 13.11.2018.

 

Webanalyse

Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på karabin.no for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google:

Googles retningslinjer for personvern

Google analytics

Karabin AS bruker statistikkverktøyet google analytics. Verktøyet bruker cookies for å analysere hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre. Dataene som blir generert av cookien, inkludert ip-adressen din, blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Informasjonen om trafikk på våre nettsider lagres i Google Analytics i 56 måneder. 

Hubspot

Hubspot er systemet Karabin bruker til webanalyse, CRM, salgsoppfølging og publisering av deler av vårt nettinnhold. Dersom du har lagt igjen e-postadressen din på våre nettsider (påmelding kurs, nedlastning av eBok eller sendt oss en henvendelse) vil du få en profil i verktøyet som følger dine nettbesøk. Opplysninger som lagres er navn, e-postadresser, IP-adresse, firma og eventuelt hva en henvendelse handler om. For påmelding nyhetsbrev lagres i tillegg en logg over når du ga ditt samtykke.

Den registrertes rettigheter

Det lagres ingen identifiserbare personopplysninger på karabin.no. Dersom du allikevel ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.