Teknologi, telekom og media

Digital kommunikasjon skaper enorme verdier. Teknologi, telekom og media er bransjer med hurtig utvikling og gjerne store endringer i konkurransesituasjonen. Denne dynamikken gir også spennende muligheter.

Nye forretningsmuligheter

Vi ser at telekom de siste årene har opplevd en skvis mellom eksponentiell økning i datatrafikk kombinert med høyere forventninger fra kundene og kraftig prispress. Dette er en utfordrende situasjon, samtidig som telekomaktørene alltid har vært gode på å forbedre seg og å ligge i front teknologimessig. Nå står vi eksempelvis inne i et viktig skifte til 5G. Med økt fart, muligheter for kommunikasjon mellom millioner av enheter og veldig lav forsinkelse vil 5G gi mange nye forretningsmuligheter. Da kan vi snakke om alt fra at legen kan begynne fjernoperasjon på pasienten når ambulansen er på vei inn til mottakende lege, eller til selvkjørende fartøy som kommuniserer både med hverandre og med infrastruktur i tilnærmet sanntid. 

Din faglige sparringspartner

Karabins konsulenter kan tilføre ekstra kapasitet og god prosjektstyring - og ikke minst være en faglig sparringspartner og rådgiver i strategiske prosesser. Vi ser at erfaring og forståelse både med teknologi og forretning er kritisk for å lykkes innen bransjen, og vi bidrar ofte som en rådgiver i digitaliseringsløp innen områder som prosjektledelse, endringsledelse, og forbedringsagenda – både topp- og bunnlinje. Vi setter sammen et team med relevant erfaring og finner de beste verktøyene for oppdragsgiver. 

Spør oss

Spør oss

Daniel Dilling

Partner