Mobilitet, transport og logistikk

Karabin har erfarne og dyktige konsulenter som hjelper selskaper innen mobilitet, transport og logistikk. Vi bistår med forbedringsarbeid, prosjektledelse og digitalisering.

Effektiv logistikk og transport er ofte avgjørende for lønnsomheten – enten det handler om nettbutikker eller produsenter som skal få varene frem til kundene på den beste måten, eller det er konsern som vil ha optimal utnyttelse av bilparken sin.

En rekke av de moderne forbedringsmetodene som Lean og Six Sigma ble utviklet nettopp for å gjøre logistikk til et konkurransefortrinn. Just-in-time prinsippet til Toyota i Japan revolusjonerte på mange måter fabrikkproduksjon på 1980-tallet, og en rekke moderne forbedringsmetoder har blitt utviklet og optimalisert siden den gang.

Lønnsom logistikk og transport handler om koordinasjon, oversikt og kontroll. De seneste årene har det kommet en rekke digitale løsninger som bidrar til mer effektiv flåtestyring av bilparken, bedre koordinasjon internt og eksternt, samt mer detaljerte analyser av driften. Dette er et område som fremdeles er i utvikling.

Karabins fagfolk har både utdannelse, sertifisering og lang erfaring med de mest anerkjente metodene for prosjektstyring og optimalisering av logistikk. Vi har lang erfaring med digitale løsninger for analyse, styring og kontroll.

Karabin bistår med strategi, måling, analyse, gjennomføring og dokumentasjon.

Spør oss

Spør oss

Ole Øyen

Adm.dir