Karabin har erfarne konsulenter som hjelper helsesektoren og virksomheter innen helse med prosjektledelse og forbedringsarbeid.

Gode rutiner som blir fulgt er særdeles viktig på sykehus, sykehjem og andre institusjoner som behandler mennesker. Digitaliseringsprosjekter innen helse har en ekstra utfordring fordi personvern er så viktig i helsesektoren. Håndtering av effektivisering og kostnadskutt er spesielt utfordrende i helsesektoren fordi man hele tiden må ta menneskelige hensyn uansett budsjett. 

Karabin har meget god erfaring fra implementering av Lean Six Sigma, prosjektledelse og forbedringsarbeid i helsesektoren. Vår erfaring er at gode prosjekter både gir kostnadsreduksjoner, mer helse for pengene og ikke minst en enklere og bedre arbeidshverdag for ansatte i kommune, fylke og statlige organisasjoner. Vi har bidratt på rekke nivåer - fra arbeid med rekruttering av fosterforeldre til prosjektledelse for kommunale avdelinger knyttet til Korona-screening og forbedringsarbeid i kommunale og statlige organisasjoner.

Spør oss

Spør oss

Kåre Nystad

Partner