Trine Jellestad prosjektleder for korona-testing

Når Bergen kommune nå øker testkapasiteten til 5.000 personer i uken er det Trine Jellestad som er prosjektleder. Etter 14 år som konsulent i Karabin har hun stålkontroll på prosesser.

- Testkapasiteten til Legevakten i Bergen øker, og kommunen oppretter to helt nye teststasjoner. Målet er å teste de som er smittet, forteller Trine.

Lang avtale med kommunen

Trine Jellestad har jobbet fulltid for Bergen kommune siste året. Hun er prosjektleder for kommunens arbeid med å få på plass nytt pasientjournalsystem og prosjektleder for driften av Luftveisklinikkene. I tillegg er hun nå prosjektleder for å etablere og drifte korona teststasjoner.
 
- Mange har bidratt i denne krisesituasjonen. Det er en meget bra organisasjon som har fått opp teststasjonene på bare noen uker. Veldig positivt at alle hiver seg rundt og at ting skjer, samtidig som det er full kontroll slik at tempoet ikke går utover trygghet, forteller Trine Jellestad.

Stasjonene er allerede klare til bruk teknisk, og vi vil øke testingen gradvis.

Full kontroll

Bergen Kommune jobber meget strukturert med korona-situasjonen. - Det er mange flinke folk her på Helsehuset og i organisasjonen til Bergen kommune, og jeg trives svært godt med å jobbe med dem, sier Trine Jellestad.

Støtte til kommune, fylke og stat

Karabin, som har spisskompetanse innen blant annet prosjektledelse, har en rekke oppdrag for kommuner, fylker og statlige organisasjoner i tillegg til private bedrifter.

- Det er viktig at også offentlige virksomheter har dedikerte prosjektledere med lang og relevant erfaring. Det handler gjerne om store verdier som skal styres. Da kan det i noen tilfeller være riktig å engasjere erfarne konsulenter til å sikre at selve prosessene går på skinner, da de fast ansatte også har sitt daglige arbeid å utføre i tillegg, forteller Kåre Nystad, daglig leder i Karabin Bergen.

Kåre Nystad berømmer Trine Jellestad, og forteller at hun er dyktig, strukturert og har allsidig erfaring som prosjektleder.

- Jeg trives godt i Karabin. I tillegg til at det er en veldig bra arbeidsplass synes jeg det er trygt å ta på seg krevende oppdrag når jeg vet at jeg har slike fantastiske kolleger i ryggen, sier Trine Jellestad.

Artikler om de nye teststasjonene til Bergen kommune:

Bergen kommune: Gjør klart for å teste flere

NRK: Nå kan alle med Koronasymptomer få testet seg

Bergens Tidende: Her er Bergens nye teststasjoner (abonnement)

Bergens Tidende: Nå kan bergensere avtale koronatest direkte selv

 

Spør oss

Spør oss

Trine Jellestad

Ledende konsulent