Randi Glørstad ny leder for Karabin Trondheim

Den erfarne næringslivslederen Randi Glørstad går inn som partner og daglig leder i Karabin Trondheim. Hun styrker Karabins team innen strategisk ledelse.

Skrevet av Redaksjonen


Glørstad kommer fra stilling som direktør for virksomhetsstyring i Siva. Før det var hun regiondirektør og direktør for storkunder i Sparebank 1 Regnskapshuset SMN.

Siviløkonomen fra Stjørdal har og har hatt en rekke lederstillinger og styreverv i ulike bransjer. Nå går hun altså inn som leder, rådgiver og aksjonær i Karabin.

- Jeg har fulgt selskapet i seks år etter at jeg ble kjent med administrerende direktør Ole Øyen, og har i denne tiden sett kvaliteten Karabin leverer. Med opprettelsen av nye datterselskaper innen tjenestedesign og økonomiledelse, har Karabin nå enda flere verktøy som kundene vil ha stor nytte av. Derfor synes jeg timingen for å gå inn som partner i Karabin er riktig nå, sier Randi Glørstad.

En god match

Karabin er kjent for å være Norges fremste miljø for dokumentert gevinstrealisering.

- Karabin arbeider i triangelet mellom teknologi, mennesker og prosesser. Mange håper at teknologi skal løse alle problemer, men til syvende og sist handler det om å ha helhetsbilde på situasjonen før man bestemmer seg for riktige tiltak. For at det ikke skal bli med fine festtaler, men faktisk realisere gevinstene, er menneskene i bedriften den viktigste faktoren for å lykkes med forbedringsarbeid. Det synes jeg Karabin gjør veldig godt, og det ønsker jeg å være en del av.

Lederstøtte

Randi Glørstad har bred erfaringsbakgrunn. Som nyutdannet siviløkonom med spesialisering i innovasjon og entreprenørskap, startet hun som konsulent i daværende Arthur Andersen. Siden har hun hatt ulike operative og ledende stillinger innen helse, byggevarer og stål, og i oppstartselskap innen teknologi og oljeservice.

Som regionsdirektør i Regnskapshuset jobbet hun blant annet med oppkjøp, salg, ERP-systemer, kriseledelse, og lederstøtte. I Siva arbeidet hun blant annet med corporate governance, system- og organisasjonsutvikling, samt selskapets eiendomsaktivitet og infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling i hele landet.

Styrevervene hennes er og har vært fordelt på ulike bransjer, blant annet innen turistnæringen. Men felles for alle stillingene og vervene har vært målrettet utviklings- og forbedringsarbeid, samt gevinstrealisering for ansatte, kunder og selskapet.

- Vi skal vokse

Randi Glørstad er klar på at Karabin har som ambisjon å bli større i Trondheim.

- Det er et stort behov for Karabins tjenester også i Midt-Norge. Derfor ser vi nå etter erfarne næringslivsledere og fageksperter som ønsker å bli en del av det som er Norges mest spennende konsulentselskap for tiden.

Sparringspartner for styre og ledelse

Randi Glørstad forteller at den tydelige systematikken Karabin leverer, kombinert med bransjekunnskap og dokumentasjon, er til stor nytte for alle organisasjoner som jobber med omstilling.

Hun mener at lederstøtte og strategisk rådgivning for styre og ledelse kommer til å bli en større del av rådgivningstjenestene i Karabin Trondheim de neste årene.

- Jeg vet hvor alene mange ledere kan føle seg. Krav fra eiere og styre skal balansere med endringer i markedet og behov fra ansatte. Uavhengig om selskapet er i vanlig drift, opplever større omstillinger og kriser, må man både holde hodet kaldt og hjertet varmt. Da kan en ekstern part være en god og nyttig diskusjonspartner.

Randi Glørstad er allerede på plass i Karabin Trondheim. Kontakt gjerne Randi for en uforpliktende prat.

Spør oss

Spør oss

Randi Glørstad

Daglig leder Trondheim