Rammeavtaler gir god start på året

- Vi er ydmyke og stolte over å ha klart å lande flere nasjonale rammeavtaler innen offentlig sektor. Dette i en tid hvor et virus snur opp ned på Norge og resten av verden, sier Jan-Petter Abelsen, partner og leder for salg i Karabin.

Det går bra med Karabin og Karabingruppen for tiden. De siste månedene har de vunnet store rammeavtaler både på statlig og fylkeskommunalt nivå. Selskapet er nå til stede i en rekke direktorat, kommuner og fylkeskommuner – i sektorer som helse og utdanning. Vi har sentrale konsulenter plassert i alle byer, og her kan eksempelvis nevnes Atle Sandal og Jan-Petter Abelsen i Bergen, Randi Glørstad i Trondheim og Espen Andresen i Oslo.

Sterk konkurranse

- Vi har jobbet strukturert og målrettet mot virksomheter med ambisjoner om å forbedre seg, og det har gitt uttelling. Det er sterk konkurranse for tiden, også fra internasjonale aktører, sier Jan-Petter Abelsen, partner og leder for salg i Karabin.
Rammeavtalene som er vunnet handler i stor grad om teknologi, forbedring og strategi. Det handler om å forstå kunde, og jobbe tett sammen med dem slik at de får suksess.

Tung erfaring

- Det er veldig spennende avtaler vi har landet, og vi synes det er givende å bidra til videreutvikling av offentlig sektor. Karabin har mange flinke konsulenter i fire byer, og vi har mange spennende oppdrag i gang. Vi er godt rigget til å vokse videre gjennom 2021, og har den siste tiden fått med oss konsulenter med tung erfaring fra både Deloitte, Accenture og EY. Vi vil likevel gjerne ha flere flinke folk med på laget, sier Abelsen og kommer med en klar oppfordring.
- Liker du store, komplekse programmer? Kunne du tenke deg å bidra til at offentlig sektor blir videreutviklet? Har du jobbet som konsulent før, eller leder i en virksomhet? Da vil jeg oppfordre deg til å søke, for her er det mange muligheter, fortsetter han.

Øker hvert år

Karabin har hatt sterke resultater over mange år, med Karabingruppen i ryggen og to søsterselskap som har vokst svært hurtig (Sans og Valent). - Også 2020 viser en betydelig vekst, og vi ser frem til å komme i gang med alle spennende oppgaver vi nå har fått tillit til å utføre, sier Abelsen.

Karabin har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Karabin er Norges fremste miljø for gevinstrealisering målt ved dokumenterte forbedringer. 

Spør oss

Spør oss

Jan-Petter Abelsen

Partner og leder for salg