Karabin vant strategikontrakt med sykehusene

Karabin ble rangert som nummer én på rammeavtale om Strategi- og organisasjonsutvikling for de regionale helseforetakene i Norge.

Karabin scoret høyest i konkurransen. De fire andre selskapene som ble tildelt kontrakt i tillegg til Karabin var Boston Consulting Group, PWC, Deloitte og EY.

- Vi er meget fornøyde! De regionale helseforetakene er krevende kunder som det er interessant å jobbe for, og dette er et fagområde hvor vi er sterke. Vi viser igjen at vi kan konkurrere med de største også innen strategi, sier Kåre Nystad, daglig leder i Karabin Bergen.

Målrettet arbeid

Kontrakten er et resultat av målrettet arbeid, og Karabin ønsker å satse enda sterkere på helsesektoren fremover. Vi tror vårt fokus på gevinster i alt vi gjør kan være nyttig for helseforetakene som er underlagt krav om effektivisering gjennom ABE-reformen. Vi har verktøyene de trenger.

Karabin er i vekst, og Nystad forteller at selskapet ønsker å ansette enda flere med erfaring fra helsesektoren. – Vi ser etter folk med god prosessforståelse, gjerne koblet med klinisk erfaring, sier Nystad.

Flere landsdeler

Karabin har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger og arbeider for både offentlige organisasjoner og privateide bedrifter en rekke steder i Norge. Send gjerne en jobbsøknad til oss dersom du har erfaring fra helsesektoren, og ønsker å jobbe som konsulent.

 

Spør oss

Spør oss

Kåre Nystad

Daglig leder Bergen