Gevinstrealisering, lean, kontinuerlig forbedring, endringsledelse, frokostseminar, digitalisering

Lær mer om gevinstrealisering hos oss

På våre frokostseminarer og faglige frokoster møter du ledere og fageksperter som har oppnådd effekter i endringsarbeid, og vil dele sin oppskrift.

Publisert 04/11/2018


Målet med våre arrangementer er å bli kjent med bedrifter, dele tanker og refleksjoner rundt endringsledelse og gevinstrealisering. Vi vil sørge for å få frem konkrete råd gjennom gode historier og eksempler. Vi får jo til mer når vi tenker sammen og lærer av hverandre. 

 

Frokostseminar i Stavanger

På tirsdag 13.november samler vi endringsledere fra næringsliv og offentlig sektor til et panel hvor tema er hvordan de oppnår effekter med sitt endringsarbeid. Vi får ta del i deres erfaringer, erkjennelser og virkemidler de benytter i endringsledelse. Vi har plass til 90 deltakere, og det er fremdeles noen plasser igjen.

Meld deg på her

 

Faglige frokoster i Trondheim

I løpet av høsten arrangerer vi tre faglige frokoster i Trondheim, som omhandler gevinstrealisering i digitalisering, Lean Construction og Last Planner® System i bygg og anleggsbransjen, og innovasjon og entreprenørskap i egen bedrift. 

Les mer, og meld deg på her

På frokostseminar i Stavanger, november 2017: Sjur Hana, adm.dir i Backe Rogaland fortalte historien om hvordan Lean ble brukt med stor suksess i rehabilitering av Atlantic Hotell i Stavanger i 2017.

 

Lære av hva andre gjør

Målet for våre frokostsamlinger er å inspirere, motivere og sikre at du vet hva som må til for å oppnå effekter. Derfor inviterer vi inn dyktige og inspirerende mennesker som deler sine viktigste erfaringer med forbedring, implementering og gevinstrealisering.

 

På frokostseminar i Stavanger, juni 2018: Linn Christensen og Rita Bach Omdal i Karabin delte alle sine beste tips for hvordan få til målstyring som gir effekter. 

Foredragene fra frokostseminaret fra juni 2018 kan du høre på Leanpodden

 


Av: Rita Bach Omdal, Ledende konsulent / Leder Marked
rita.bach.omdal@karabin.no – 984 45 872

 

Kontakt oss