Hjelp til å søke krisestøtte fra Innovasjon Norge

Innovasjon Norge har satt i gang en rekke krisetiltak for å hjelpe norske bedrifter. Karabin kan bistå deg med søknad og oppfølging.

Som følge av koronaepidemien må norsk næringsliv tenke nytt, og Innovasjon Norge legger til rette for disse endrede behovene med en rekke støtteordninger.  

Vi i Karabin snakker daglig med ledere i store og små selskaper. Vi ser at mange nå er usikre på hvordan de kan benytte seg av alle krisepakker som myndighetene legger til rette for. Der kan vi bistå. 

God søknad 

For å få støtte er det nødvendig å levere en god søknad som beskriver ditt utviklingsprosjekt som skal skape nye muligheter eller bidra til å opprettholde farten i selskapet. 

I denne søknaden er det viktig å sette opp et godt business case som viser at prosjektet er bærekraftig og verdt å investere i. Selv om du har en god hypotese om din idé, bør du presentere tall som understøtter hypotesen. 

Tilbyr kompetanse og kapasitet 

Mange som har en god idé unnlater å søke fordi de frykter at søknadsprosessen blir for krevende. Også bedrifter med en god økonomiavdeling kan frykte at produksjon av søknader er omfattende. 

Det synes vi i Karabin er synd, for det trenger ikke være krevende å skrive en god søknad. Vi har gode rutiner og våre konsulenter kan hjelpe dere både med analysen, business caset og selve søknaden.  

Det tar ikke lang tid for oss å gjennomføre denne prosessen, og vi kan gi deg en fast pris. Ta en uforpliktende prat med oss, så finner vi en løsning som passer for din bedrift. 

Send inn en uforpliktende forespørsel i skjemaet under, og vi kontakter deg.

Spør oss

Spør oss

Randi Glørstad

Daglig leder Trondheim