Illustrasjon -  kvinne med gutt på hjemmekontor

Har du oversikt over smitte-situasjonen i selskapet?

Opplever du som leder at det er ressurskrevende å ha kontroll på helsesituasjonen til de ansatte? Vi har utarbeidet en rapporteringsapp som er enkel å ta i bruk for de ansatte.

Publisert 23/03/2020

Skrevet av Redaksjonen


Det er viktig å ha fortløpende helsestatus og kontroll på at den enkelte ansatte overholder karantene og regler for isolasjon, slik at vi alle bidrar til samfunnsoppdraget. Vi har derfor utarbeidet en rapporteringsapp som er enkel å ta i bruk for de ansatte ved at de mottar en SMS eller e-post daglig. Her rapporterer de sin helsetilstand og sender inn sin status. Kontakt oss og vi tilrettelegger for at selskapet ditt kan bruke oppsettet. 

Manglende kontroll 

Mange sitter nå spredd på hjemmekontor over hele landet - noen alene, andre med familie. Det kan være vanskelig å ha oversikt over hvem som holder seg friske og hvem som har blitt syke. Å rapportere helsetilstanden er viktig både for selskap med ansatte som er i kontakt med andre via jobben, eller som er plassert på hjemmekontor. Det er ikke bare store selskap som har dette behovet nå, det gjelder vel så mye for mindre selskap. 

Enkelt oppsett

Med enkle systemer og rutiner vil du fange opp helsetilstanden til de ansatte, og kan dermed holde oversikt over hvilke karantene-regler som gjelder for den enkeltes helsetilstand. Vi tilbyr nå oppsett, implementering og opplæring i verktøy og prosess. 

Ta kontakt med oss for en uformell prat, og vi vil gi deg en vurdering på hvordan du eventuelt kan komme i gang. Fyll ut skjemaet under, og du hører fra oss. 

Relevante artikler

Daglig oppdatering av koronaviruset

Riskohåndtering – er du forberedt?

Krisetiltak for å redde bedriftenes økonomi

10 000 korona-smittede i Norge?

Kontakt oss