Gevinstrealisering, digitalisering, Lean i byggebransjen, Lean construction, last planner, innovasjon, entreprenørskap, endringsledelse

Faglige frokoster i Trondheim våren 2019

Karabin holder faglige frokoster med fokus på gevinstrealisering i digitaliseringsprosjekter, byggeprosjekter og i innovasjon og entreprenørskap

Publisert 15/02/2019

I løpet av våren arrangerer vi faglige frokoster i Trondheim med plass til 12 deltakere. Vi tar kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Karabin. 

I etterkant av foredraget tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer i din bedrift.

Adresse: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

08.mai 2019

Lean, tjenestedesign og small data

Glem ikke kunden! Er det buzzwords som AI, Big Data og digitalisering, eller kundeverdi som styrer utviklingen av din virksomhet? I dette frokostmøtet deler Richard Bekken sin kunnskap og innsikt om hvordan teknologivalg bør understøtte økt kundeverdi.

Les gjerne også Richards artikkel om disse emnene:

22. mai 2019

Hvordan lykkes med smidige byggeprosjekter? 

Karabin Trondheim inviterer til faglig frokost i samarbeid med Total Betong AS

Tema: Praktiske metoder for smidig, sikker og mer lønnsom gjennomføring av byggeprosjekter.

Kom og hør hvordan totalentreprenøren Total Betong AS har jobbet med samhandling og involverende planlegging med underentreprenørene sine, og hvilke gevinster dette har ført til. Vi får besøk av anleggslederne Caroline Berggraf Austbø og Eirik Bergum Sviggum til å fortelle om dette.

Karabins bidrag er en presentasjon om koblingen mellom effektiviserende teknikker (Lean, Last Planner® System, bakoverplanlegging, 5S) og gevinster, inkludert lønnsomhet. Innlegget holdes av May Britt Fløttum, som har mange års erfaring med smidig metodikk og som rådgiver for byggherrer og entreprenører.

Det blir rikelig anledning til å stille spørsmål.

Frokostservering/registrering kl 0800-0830.

Påmelding

Evt spørsmål om frokostseminarene rettes til Kari Jyssum, Karabin Trondheim, kj@karabin.no