Gevinstrealisering, digitalisering, Lean i byggebransjen, Lean construction, last planner, innovasjon, entreprenørskap, endringsledelse

Faglige frokoster i Trondheim våren 2019

Karabin holder faglige frokoster med fokus på gevinstrealisering i digitaliseringsprosjekter, byggeprosjekter og i innovasjon og entreprenørskap

Publisert 15/02/2019

I løpet av våren arrangerer vi faglige frokoster i Trondheim med plass til 12 deltakere. Vi tar kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Karabin. 

I etterkant av foredraget tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer i din bedrift.

Adresse: Innherredsvn. 7, inngang B/ 4 etg, Trondheim

6. mars 2019

I samarbeid med Enable inviterer vi til gratis frokostseminar med fokus på gevinstrealisering i IT-prosjekter.

Som tidstyvbekjempere er Enable alltid på jakt etter å effektivisere hverdagen for sine kunder, og i samarbeid med Karabin kan effekten av de endringene som gjøres måles og dokumenteres.

Se invitasjon og meld deg på i dag. Det er begrenset med plass, så her er det først til mølla som gjelder!

20.mars 2019

Scenarioplanlegging - Fremtidig konkurransekraft!

Ustabile omgivelser, både økonomisk, politisk og teknologisk, kan ta virksomheter helt på senga. Over natten er plutselig strategien helt utdatert. Hvordan kan din virksomhet anvende scenarioplanlegging for å sikre lønnsomhet og fremtidig konkurransekraft? Scenarioplanlegging er en metode for å forstå mekanismene som påvirker din virksomhets fremtid, og den hjelper deg med å planlegge for ulike typer utfall. 

Adm.dir Ole Øyen forteller om hvordan Karabin jobber metodisk med dette, og viser deg hvordan din virksomhet kan anvende scenarioplanlegging for å sikre lønnsomhet og fremtidig konkurransekraft.

Påmelding 20.mars

11.april 2019

Synergieffekten: Verdibasert ledelse og målstyrt forbedringsarbeid

Dato og påmelding kommer snart!

08. mai 2019

Lean, tjenestedesign og small data

Glem ikke kunden! Er det buzzwords som AI, Big Data og digitalisering, eller kundeverdi som styrer utviklingen av din virksomhet? I dette frokostmøtet deler Richard Bekken sin kunnskap og innsikt om hvordan teknologivalg bør understøtte økt kundeverdi.

 

Påmelding kommer!

Evt spørsmål om frokostseminarene rettes til Kari Jyssum, Karabin Trondheim, kj@karabin.no