Gevinstrealisering, digitalisering, lean i byggebransjen, lean construction, last planner, innovasjon, entreprenørskap

Faglige frokoster i Trondheim

Karabin holder faglige frokoster med fokus på gevinstrealisering i digitaliseringsprosjekter, byggeprosjekter og i innovasjon og entreprenørskap

Publisert 04/11/2018

I løpet av vinteren arrangerer vi faglige frokoster i Trondheim med plass til 12 deltakere. Vi tar kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Karabin. 

I etterkant av foredraget tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer i din bedrift.

Adresse: Innherredsvn. 7, inngang B/ 4 etg, Trondheim

09.januar 2019 kl 08:00-10:00: 

Scenarioplanlegging - Fremtidig konkurransekraft!

Ustabile omgivelser, både økonomisk, politisk og teknologisk, kan ta virksomheter helt på senga. Over natten er plutselig strategien helt utdatert. Hvordan kan din virksomhet anvende scenarioplanlegging for å sikre lønnsomhet og fremtidig konkurransekraft? Scenarioplanlegging er en metode for å forstå mekanismene som påvirker din virksomhets fremtid, og den hjelper deg med å planlegge for ulike typer utfall. 

Adm.dir Ole Øyen forteller om hvordan Karabin jobber metodisk med dette, og viser deg hvordan din virksomhet kan anvende scenarioplanlegging for å sikre lønnsomhet og fremtidig konkurransekraft.

Påmelding 09.januar

23.januar 2019 kl 08:00-10:00: 

Gevinstplan for digitaliserings- og RPA-prosjekter

Det brukes årlig 10 milliarder på digitalisering i offentlig sektor. Hvilken effekt gir disse prosjektene og hva sa gevinstplanen om mulige effekter før man startet prosjektet – og hadde man en gevinstplan?

Karabin vil i dette faglige frokostseminaret vise deg hvordan du lager en gevinstplan for ditt prosjekt ved bruk av våre maler og metoder.

Påmelding 23.januar

13. februar 2019 kl 08:00-10:00: 

Gevinstrealisering i digitalisering – hvor/når skal du starte, hvorfor og hvordan?

Digitaliseringen har for lengst toppet prioriteringslisten i både privat og offentlig sektor, men få selskaper kan dokumentere at de har realisert gevinster som følge av digitalisering.

Karabin er det ledende gevinstrealiseringsmiljøet i Norge. Gjennom 65 prosjekter har Karabin bidratt med dokumenterte gevinster på 5,3 milliarder kroner for våre kunder.

Ole Øyen adm.dir i Karabin og vil dele Karabin sine metoder og erfaringer i hvordan du skal gå frem for å sikre/realisere gevinster i dine digitaliseringsprosjekter.

Påmelding 13.februar

Evt spørsmål rettes til Eivind Aune, partner Karabin (Trondheim), 955 58 555