Gevinstrealisering, digitalisering, Lean i byggebransjen, Lean construction, last planner, innovasjon, entreprenørskap, endringsledelse

Faglige frokoster i Trondheim

Karabin holder faglige frokoster med fokus på gevinstrealisering i digitaliseringsprosjekter, byggeprosjekter og i innovasjon og entreprenørskap

Publisert 15/02/2019

Onsdag 28. august starter vi høstsesongen!

Hvordan lykkes med robotiseringsprosjekter? Gratis fagfrokost med konkrete eksempler.

Robotisering (Robotic Process Automation – RPA) kan være et godt alternativ for manuelt håndterte prosesser som ikke krever menneskelig vurdering, samtidig som det er kostbart å bruke tradisjonell IT for å automatisere prosessene. Karabin jobber med å analyse og vurdere hvilke strategiske tiltak som må gjøres for å realisere gevinster når man automatiserer prosesser. Kom på vår uformelle fagfrokost for å lære hvordan du vurderer RPA som tiltak for å automatisere prosesser med å etablere en gevinstanalyse.

Innlegget holdes av Ole Øyen, adm. dir. i Karabin AS

Tid: onsdag 28. august 2019 kl. 8-10

Sted: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

Vi spanderer frokost fra kl. 8, og Oles innlegg starter kl. 8.30. Det blir rikelig med tid til å spørre spørsmål og kommentere.

Hvis du i tillegg ønsker en prat med Ole eller en annen seniorkonsulent vedrørende robotiseringsprosjekter i egen virksomhet, kan du “kjøpe” en egen billett for dette:

PÅMELDING til fagfrokost og evt. rådgivning

Hvordan navigere i usikkert terreng? Gratis fagfrokost om scenarioplanlegging, med praktisk tilnærming.

Ustabile omgivelser, både økonomisk, politisk og teknologisk, kan ta virksomheter helt på senga. Over natten er plutselig strategien helt utdatert. Med stadig raskere endringer i bransjer og markeder er scenarioplanlegging blitt viktigere enn noen gang.

Scenarioplanlegging er en metode for å forstå mekanismene som påvirker din virksomhets fremtid, og den hjelper deg med å planlegge for ulike typer utfall.

Adm.dir Ole Øyen forteller om hvordan Karabin jobber metodisk med dette, og viser deg hvordan din virksomhet kan anvende scenarioplanlegging.

Tid: torsdag 19. september 2019 kl. 8-10

Sted: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

Vi spanderer frokost fra kl. 8, og Oles innlegg starter kl. 8.30. Det blir rikelig med tid til å spørre spørsmål og kommentere.

Hvis du i tillegg ønsker en prat med Ole eller en annen seniorkonsulent vedrørende scenarioplanlegging i egen virksomhet, kan du “kjøpe” en egen billett for dette:

PÅMELDING til fagfrokost og evt. rådgivning

Karabin Trondheim arrangerer med jevne mellomrom faglige frokoster med plass til 15-30 deltakere. Vi tar fortrinnsvis imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Karabin. 

I etterkant av foredraget tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer i din bedrift.

Adresse: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

Evt spørsmål om frokostseminarene rettes til May Britt Fløttum, Karabin Trondheim, mbf@karabin.no eller via vår Facebookside.

Kontakt oss