Gevinstrealisering, digitalisering, Lean i byggebransjen, Lean construction, last planner, innovasjon, entreprenørskap, endringsledelse

Faglig påfyll i Trondheim

Karabin deler metodikk og erfaring med fokus på gevinstrealisering i digitaliseringsprosjekter, byggeprosjekter og i innovasjon og entreprenørskap

Publisert 11/10/2019

Dette temaet er populært! Vi gjentar derfor arrangementet to ganger i oktober:

Hvordan lykkes med robotiseringsprosjekter? Gratis fagfrokost med konkrete eksempler.

Robotisering (Robotic Process Automation – RPA) kan være et godt alternativ for manuelt håndterte prosesser som ikke krever menneskelig vurdering, samtidig som det er kostbart å bruke tradisjonell IT for å automatisere prosessene. Karabin jobber med å analyse og vurdere hvilke strategiske tiltak som må gjøres for å realisere gevinster når man automatiserer prosesser. Kom på vår uformelle fagfrokost for å lære hvordan du vurderer RPA som tiltak for å automatisere prosesser med å etablere en gevinstanalyse.

Innlegget holdes av Ole Øyen, adm. dir. i Karabin AS

Første mulighet: 23. oktober kl. 8-10

Påmelding 23. oktober

Sted: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

Vi spanderer frokost fra kl. 8, og presentasjonen starter kl. 8.30. Det blir rikelig med tid til å spørre spørsmål og kommentere.

Hvis du i tillegg ønsker en prat med Ole eller en annen seniorkonsulent vedrørende prosjekter i egen virksomhet, kan du “kjøpe” en egen billett for dette.

KOMMER: Hvordan få til smidige, lønnsomme byggeprosjekter? En stor aktør deler sine erfaringer.

En av våre samarbeidspartnere innen bygg og anlegg vil holde et innlegg om sin spennende endringsreise med innføring av nye arbeidsmåter i byggeprosjekter. Mer info kommer!

Karabin sitt bidrag holdes av May Britt Fløttum, ledende konsulent i Karabin AS med seks års fartstid fra komplekse bygge- og anleggsprosjekter. Stikkord er å sikre gevinster innen HMS, kvalitet, fremdrift og økonomi – Lean Construction, samhandling på tvers av fag og det å få kontroll på planleggingen.

Tid: torsdag 14. november 2019 (klokkeslett kommer)

Sted: Trondheim (adresse kommer)

Hvis du i tillegg ønsker en prat med May Britt eller en annen seniorkonsulent vedrørende prosjekter i egen virksomhet, kan du “kjøpe” en egen billett for dette:

PÅMELDING til fagfrokost og evt. rådgivning

Hvordan få til Lean Startup i etablerte virksomheter?

Vi vil gå gjennom bruken av en del verktøy som typisk anvendes i oppstartsbedrifter, og som også kan ha stor verdi i etablerte virksomheter. Stikkord er A3, Business Model Canvas, Value Proposition Canvas.

Innlegget holdes av adm. dir Ole Øyen i samarbeid med Aksel Morris Bjørnø, konsulent i Karabin AS med erfaring fra NTNU Entreprenørskole og oppstart av egen virksomhet.

Tid: onsdag 27. november 2019 kl. 8-10

Sted: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

Vi spanderer frokost fra kl. 8, og presentasjonen starter kl. 8.30. Det blir rikelig med tid til å spørre spørsmål og kommentere.

Hvis du i tillegg ønsker en prat med oss vedrørende prosjekter i egen virksomhet, kan du “kjøpe” en egen billett for dette:

PÅMELDING til fagfrokost og evt. rådgivning

Karabin Trondheim arrangerer med jevne mellomrom uformelle fagmøter med frokost eller lunsj, med plass til inntil 15 deltakere. Vi tar fortrinnsvis imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Karabin. 

I etterkant av foredraget tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer i din bedrift.

Adresse: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

Evt spørsmål om frokostseminarene rettes til May Britt Fløttum, Karabin Trondheim, mbf@karabin.no eller via vår Facebookside.

Kontakt oss