Gevinstrealisering, digitalisering, Lean i byggebransjen, Lean construction, last planner, innovasjon, entreprenørskap, endringsledelse

Faglig påfyll i Trondheim

Karabin deler metodikk og erfaring med fokus på gevinstrealisering i digitaliseringsprosjekter, byggeprosjekter og i innovasjon og entreprenørskap

Publisert 11/10/2019

Hvordan lykkes med nye arbeidsmåter og digitale verktøy – hele veien ut på byggeplassene?

Hør erfaringene fra et av Norges største entreprenørselskaper!

Kruse Smith er Norges sjette største entreprenørselskap og en betydelig eiendomsutvikler med 900 ansatte og hovedkontor i Kristiansand. Selskapet har utviklet iPG (Integrert prosjektgjennomføring); et digitalt system for gjennomføring av byggeprosjekter.

Fra Kruse Smith kommer Gunnar Skeie, som er utviklingsleder innen VDC (Virtual Design and Construction). Han vil fortelle om veien fram til iPG og hvordan systemet nå rulles ut i alle byggeprosjekter i Kruse Smith, med støtte fra Karabin. 

Fra Karabin stiller May Britt Fløttum, ledende konsulent i Karabin AS. Hun har seks års fartstid som rådgiver for byggherrer og entreprenører i komplekse bygge- og anleggsprosjekter.

Karabin spanderer frokost fra hotellets frokostbuffet. Det blir rikelig tid til å stille spørsmål og kommentere.

Hvis du ønsker en prat etterpå med Karabin og Kruse Smith vedrørende prosjekter i egen virksomhet, kan du krysse av for dette under påmeldingen.

Vi holder møtet på Quality Hotel Panorama slik at deltakerne kan gå rett videre til Bygg21-seminaret som holdes i samme bygg fra kl. 11.30.

Vel møtt!

Tid: torsdag 14. november 2019 kl. 9-11. Billetten inkluderer gratis frokostbuffet fra kl. 8.30-9.00.

Sted: Quality Hotel Panorama, Tiller

PÅMELDING til fagfrokost og evt. rådgivning

Fagfrokost: Lean Startup i etablerte virksomheter

I seminaret vil vi gå gjennom tankesettet man må ha når man jobber med metodikken Lean Startup samt bruken av en del verktøy som typisk anvendes i oppstartsbedrifter, og som også kan ha stor verdi i etablerte virksomheter. Vi deler egne erfaringer fra oppstart av egne virksomheter.

Bruk av verktøy er aldri nok i seg selv. Karabins tilnærming er alltid å jakte på de gode gevinstene for ansatte, prosessene, virksomheten og samfunnet.

Innlegget holdes av gründer og adm. dir Ole Øyen i samarbeid med Aksel Morris Bjørnø, konsulent i Karabin AS med erfaring fra NTNU Entreprenørskole og oppstart av egen virksomhet.

Tid: onsdag 27. november 2019 kl. 8-10

Sted: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

Vi spanderer frokost fra kl. 8, og presentasjonen starter kl. 8.30. Det blir rikelig med tid til å spørre spørsmål og kommentere.

Hvis du i tillegg ønsker en prat med oss vedrørende prosjekter i egen virksomhet, kan du “kjøpe” en egen billett for dette:

PÅMELDING til fagfrokost og evt. rådgivning

Karabin Trondheim arrangerer med jevne mellomrom uformelle fagmøter med frokost eller lunsj, med plass til inntil 15 deltakere. Vi tar fortrinnsvis imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Karabin. 

I etterkant av foredraget tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer i din bedrift.

Adresse: Innherredsvn. 7 Trondheim – inngang B, 3. etg i møterom ved kantina

Evt spørsmål om frokostseminarene rettes til May Britt Fløttum, Karabin Trondheim, mbf@karabin.no eller via vår Facebookside.

Kontakt oss